۱. چه مدارکی جهت اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های استرالیا مورد نیاز است؟

۱- ریز نمرات و مدارک مقاطع تحصیلی قبلی
۲- پاسپورت یا ترجمه ی شناسنامه
۳- مدرک زبان (می توان بدون مدرک زبان پذیرش مشروط گرفت و در ادامه با ارائه ی مدرک زبان پذیرش کامل دریافت کرد) اطلاعات بیشتر درباره ی آزمون های زبان
۴- رزومه ی انگلیسی (اطلاعات بیشتر)
۵- معرفی نامه از استاد یا کارفرما (برای مقاطع ارشد و دکترا)
۶- گواهی سوابق کاری (در صورت وجود)
۷- نمونه کار (portfolio) برای رشته های خاص

۲. هزینه های تحصیل و زندگی در استرالیا چقدر است؟

شهریه ی مؤسسات آموزشی بسته به مقطع تحصیلی از این قرار است:
۱- مدارس – از ۷۸۰۰ دلار به بالا
۲- کلاس های آموزش زبان انگلیسی – حدوداً هفته ای ۳۰۰ دلار
۳- آموزش های فنی و حرفه ای – ۴۰۰۰ تا ۲۲۰۰۰ دلار
۴- دوره های لیسانس – ۱۵۰۰۰ تا ۳۳۰۰۰ دلار
۵- دوره های فوق لیسانس – ۲۰۰۰۰ تا ۳۷۰۰۰ دلار
۶- دوره های دکترا – ۱۴۰۰۰ تا ۳۷۰۰۰ دلار
هزینه ی زندگی حدود ۱۸۰۰۰ دلار در سال است. اطلاعات بیشتر درباره ی هزینه ی زندگی را اینجا بیابید.

۳. مدارک زبان مورد پذیرش دانشگاه ها و سفارت استرالیا چیست؟

آزمون های تافل TOEFL و آیلتس IELTS و تعدادی دیگر از آزمون های بین المللی مورد پذیرش دانشگاه ها و سفارت استرالیا هستند. برای اطلاعات بیشتر به اینجا رجوع کنید.

۴. امکان دریافت بورس از دانشگاه های استرالیا وجود دارد؟

بله. اما فقط دانشجویان متقاضی دوره های دکترا و به میزان بسیار کمتری دانشجویان متقاضی دوره های کارشناسی ارشد تحقیقاتی می توانند بورس دریافت کنند. معمولاً دانشجویانی که معدل کارشناسی و کارشناسی ارشد بالای ۱۸ دارند، مقاله ی ISI چاپ کرده اند و نمره ی آیلتس آکادمیک Academic IELTS 7 به بالا و یا تافل آی بی تی TOEFL iBT 94 به بالا دارند شانس دریافت بورس تحصیلی دارند.

۵. آیا امکان کار در حین تحصیل در استرالیا وجود دارد؟

بله. ویزای دانشجویی به شما امکان می دهد همزمان با تحصیل به مدت ۲۰ ساعت در هفته اجازه ی کار داشته باشید. در تعطیلات بین دو ترم می توانید به صورت تمام وقت کار کنید. برای اطلاعات بیشتر درباره ی کار دانشجویی اینجا را ببینید.

۶. آیا دانشگاه خوابگاه در اختیار دانشجویان می گذارد؟

بله اما دانشگاه تعهدی مبنی بر ارائه ی خوابگاه به دانشجویان ندارد. معمولاً خوابگاه هایی که داخل پردیس های دانشگاهی هستند خیلی زود پر می شوند. اما خوابگاه های دیگری در شهر وجود دارد که در ارتباط با دانشگاه ها فعالیت می کنند. هزینه ی استفاده از خوابگاه های دانشگاه به عهده دانشجویان است. برای اطلاعات بیشتر اینجا را ببینید.

۷. آیا دانشجو می تواند خانواده اش را همراه ببرد؟

بله. منظور از خانواده، همسر و فرزندان هستند. درخواست ویزای افراد خانواده می تواند همزمان با درخواست ویزای دانشجویی متقاضی اصلی به سفارت استرالیا ارسال شود. همچنین همسر و فرزندان دانشجو می توانند پس از عزیمت وی به استرالیا درخواست ویزای پیوستن به خانواده را به سفارت ارسال کنند. اطلاعات بیشتر

۸. ضمانت مالی برای ویزا چگونه تهیه می شود؟

ضمانت مالی فقط به صورت پرینت ریز حساب بانکی یا ترجمه ی گواهی سپرده ثابت برای سفارت استرالیا قابل قبول است. سند ملک و دیگر موارد ضمانتی قابل قبول نیستند. دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد آموزشی باید ریز حساب بانکی سه ماهه ارائه دهند، بدین معنی که مبلغ ضمانت به مدت سه ماه در حساب دست نخورده باقی مانده باشد. دانشجویان کارشناسی ارشد تحقیقاتی و دکترا می توانند تنها چند روز مبلغ مورد نظر را در حساب بانکی نگه داشته و سپس ریز حساب ارائه دهند. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.