ویزاهای دانشجویی این امکان را فراهم می آورند که خانواده را نیز همراه خود ببرید. منظور از خانواده، همسر و فرزندان هستند.ویزای همراه استرالیا ، از جمله ویزاهایی است که این کشور صادر می کند.

اعضای خانواده می توانند همزمان با شما درخواست ویزا بدهند یا پس از عزیمت شما به استرالیا درخواست پیوستن به خانواده را به سفارت استرالیا بفرستند. درصورتی که آن ها نیز قصد تحصیل به مدت بیش از سه ماه را دارند باید جداگانه درخواست ویزای دانشجویی بدهند.

Visa-Hamrah-4

در صورت به همراه بردن خانواده میزان ضمانت مالی به شرح زیر خواهد بود

هزینه ها به ازای هر نفر مبلغ به دلار استرالیا
سفر متقاضی اصلی بلیط رفت و برگشت به استرالیا
اعضای خانواده بلیط رفت و برگشت به استرالیا به ازای هر نفر
شهریه دانشگاه متقاضی اصلی شهریه ی دانشگاه
فرزندان در سن مدرسه (۵ تا ۱۸ سال) ۸۰۰۰ دلار استرالیا در سال
هزینه ی زندگی متقاضی اصلی ۱۸۶۱۰ دلار در سال
همسر ۶۵۱۵ دلار در سال
فرزند اول ۳۷۲۰ دلار در سال
به ازای هر فرزند دیگر ۲۷۹۰ دلار در سال

مدت زمان ویزای همراه، مشابه با ویزای متقاضی اصلی است. ممکن است میزان ساعات اجازه کار تفاوت داشته باشد.

مشاورین متخصص و با تجربه ی ما شما را در تمامی مراحل از مشاوره ی ابتدایی رایگان در مورد شرایط عمومی تحصیل و زندگی در استرالیا، بررسی و کمک به انتخاب رشته ی تحصیلی با توجه به بازار کار استرالیا و شرایط اقامتی آن، تا اقدام جهت اخذ پذیرش، بورس، و ویزای تحصیلی استرالیا همراهی خواهند نمود.

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان، فرم مربوط به مشاوره را تکمیل نموده و یا با ما تماس بگیرید.

منبع:immi.gov.au