ویزای فارغ التحصیلان رشته های مهندسی دانشگاه های خاص (دسته ی ۴۷۶) به فارغ التحصیلان رشته های مهندسی دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه تهران اجازه می دهد تا ویزایی ۱۸ ماهه دریافت کنند.

با این ویزا چه مجوزهایی خواهید داشت

  • سفر
  • کار
  • ثبت نام در دوره های تحصیلی کوتاه مدت
  • دوره های زبان انگلیسی

Visa-Engineer-2

چه کسی می تواند این ویزا را دریافت کند

شما درصورتی می توانید این ویزا را دریافت کنید که

  1. کمتر از ۳۱ سال سن داشته باشید
  2. دوره ی تحصیلی خود را در دو سال گذشته به پایان برده باشید
  3. توانایی زبان انگلیسی خود را بتوانید اثبات کنید
  4. شرایط سلامت و شخصیت را برآورید.

مدارک قابل قبول تحصیلی

این مدارک باید در رشته های مهندسی از قبیل موارد زیر باشد:

  • مهندسی عمران
  • مهندسی سازه
  • مهندسی شیمی
  • مهندسی محیط زیست
  • مهندسی برق
  • مهندسی مکانیک
  • مهندسی معدن

دانشگاه های برگزیده برای این ویزا از نظر اداره مهاجرت استرالیا:

  1. دانشگاه تهران
  2. دانشگاه امیرکبیر

visa-engineer-2

توانایی زبان انگلیسی

نمره ی ۶ آیلتس جنرال General IELTS یا نمره ی معادل تافل TOEFL iBT.

پیش نیازهای سلامت

شما بسته به شرایط فردی، کشور متبوع، و زمان سپری شده در کشوری دیگر به آزمایش های پزشکی متفاوتی نیاز خواهید داشت. نتایج آزمون پزشکی تا ۱۲ ماه معتبر هستند.این آزمایش ها را شما و دیگر افراد همراهتان باید انجام دهند.

پیش نیازهای شخصیتی

ممکن است از شما درخواست شود تا گواهی عدم سوء پیشینه ارائه کنید. تا زمانی که سفارت از شما نخواسته است احتیاجی نیست که این مدرک را ضمیمه ی باقی مدارکتان کنید.

به همراه آوردن خانواده

شما می توانید برای این افراد نیز درخواست ویزا بدهید:

  • همسر
  • فرزند
  • فرزند همسر

هزینه ی درخواست ویزای دسته ی۴۷۶

هزینه ها به دلار استرالیاست.

دسته ی ویزا متقاضی اصلی هزینه درخواست غیراینترنتی هزینه ویزای همراه زیر ۱۸ سال هزینه ویزای همراه بالای ۱۸ سال
ویزای فارغ التحصیلان رشته های مهندسی دانشگاه های خاص (دسته ی ۴۷۶) $۳۶۰ $۸۰ $۹۰ $۱۸۰

منبع: immi.gov.au