مؤسسه ی اعزام دانشجوی مدت به خانواده ی دانشجویانی که در استرالیا مشغول به تحصیل هستند خدمات ویزای توریستی ارائه می کند.ویزای توریستی استرالیا (دسته ی ۶۰۰) به متقاضیان اجازه می دهد برای تفریح، تعطیلات، و یا دیدار اقوام یا آشنایان به استرالیا سفر کنند.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی استرالیا

  • فرم های درخواست ویزا (توسط مؤسسه)
  • رسید پرداخت هزینه ی بررسی ویزا در استرالیا (مؤسسه خدمات پرداخت در استرالیا را انجام می دهد)
  • کپی گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ قصد ورود به استرالیا
  • یک قطعه عکس جدید رنگی سایز پاسپورتی
  • ترجمه ی شناسنامه

sample_australia_visa

مدارک تکمیلی

  • گواهی شغلی با ذکر وضعیت اشتغال، مدت اشتغال و پست سازمانی، میزان حقوق دریافتی و تأییدیه ی مرخصی از کارفرما
  • دعوت نامه به انضمام کپی ویزای فرد دعوت کننده با ذکر آدرس کامل و تلفن
  • مدارک دال بر توانایی مالی (مانند ریز حساب بانکی، فیش حقوقی، مدارک مالیاتی و . . .)
  • هرگونه مدارک و اطلاعات دیگر دال بر انگیزه ها و قیدها برای بازگشت به ایران (مانند درآمدها، پس اندازها، اسناد مالکیت، مسئولیت ها و . . .)

مشاورین متخصص و با تجربه ی ما شما را در تمامی مراحل از مشاوره ی ابتدایی رایگان در مورد شرایط عمومی تحصیل و زندگی در استرالیا، بررسی و کمک به انتخاب رشته ی تحصیلی با توجه به بازار کار استرالیا و شرایط اقامتی آن، تا اقدام جهت اخذ پذیرش، بورس، و ویزای تحصیلی استرالیا همراهی خواهند نمود.

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان، فرم مربوط به مشاوره را تکمیل نموده و یا با ما تماس بگیرید.

australia-tourist-visa

منبع: iran.embassy.gov.au