برای شروع تحصیل در استرالیا، پس از دریافت پذیرش ، نیاز به ویزای تحصیلی استرالیا خواهید داشت.
مراحل کار از این قرار است:
۱- دریافت پذیرش تحصیلی
۲- ارائه ی مدارک لازم برای ویزا به مؤسسه
۳- بررسی مدارک و ارسال آن به سفارت توسط مؤسسه
۴- انجام آزمایش های پزشکی
۵- پرداخت شهریه ی ترم اول و دریافت رسید الکترونیکی ثبت نام (eCoE)
۶- دریافت ویزای الکترونیکی
ویزای دانشجویی استرالیا دسته بندی های متفاوتی دارد که به مقطع تحصیلی متقاضی بستگی دارد.

انواع-ویزای-استرالیا

انواع-ویزای-استرالیا-ویزای-تحصیلی

 

فهرست انواع ویزای تحصیلی استرالیا

دیگر گزینه های ویزای استرالیا

برای دوره های کوتاه مدت، می توان درخواست ویزای توریستی یا ویزای کار و تعطیلات به سفارت ارسال نمود. برای قیم دانش آموزان زیر ۱۸ سال نیز می توان ویزای جداگانه درخواست نمود.
ویزای توریستی (دسته های ۶۰۰، ۶۰۱، ۶۵۱):

  • اجازه ی تحصیل به مدت حد اکثر سه ماه.
  • قصد بازدید از استرالیا حقیقی باشد.
  • شرایط سلامت و شخصیت را برآورد.
  • ضمانت مالی کافی.

ویزای کار و تعطیلات (دسته ی ۴۱۷)

  • اجازه ی تحصیل به مدت حد اکثر چهار ماه.
  • سن متقاضی ۱۸ تا ۳۰ سال باشد و پاسپورت معتبر داشته باشد.
  • دلیل اصلی سفر تفریح و گذراندن تعطیلات باشد.
  • به عنوان بازدیدکننده ای واقعی به استرالیا وارد شود.
  • شرایط سلامت و شخصیت را برآورد.
  • ضمانت مالی کافی.

Student-Visa

ویزای قیم دانشجو (دسته ی ۵۸۰)

  • زمانی که دانش آموز به قیم احتیاج داشته باشد، مثلاً زیر ۱۸ سال سن داشته باشد، فردی به عنوان قیم می تواند ویزای همراه دانش آموز دریافت کند.
  • با این ویزا می توان به مدت سه ماه تحصیل کرد یا در تمام مدت اقامت هفته ای ۲۰ ساعت زبان انگلیسی فرا گرفت.
  • به عنوان بازدیدکننده ای واقعی به استرالیا وارد شود.
  • ضمانت مالی کافی برای هزینه ی سفر و زندگی.
  • شرایط سلامت و شخصیت را برآورد.
  • بیمه ی درمانی قابل قبول داشته باشد.

به خاطر داشته باشید که شرایط ویزاها ممکن است تغییر کند. با رجوع به وبسایت اداره ی مهاجرت و حفاظت از مرزهای استرالیا (Department of Immigration and Border Protection) اطلاعات به روز شده را می توانید به دست آورید.
همچنین می توانید به نماینده ی آموزشی دانشگاه ها برای مشاوره درباره ی ویزا و شرایط آن مراجعه کنید.
منبع: studyinaustralia.gov.au