برای پذیرش از دانشگاههای استرالیا باید درخواست پذیرش تحصیلی به موسسه ی آموزشی و سپس درخواست ویزای دانشجویی به سفارت استرالیا ارسال نمود.

گام هایی که در این راستا باید برداشت:

  • تصمیم درباره ی رشته ی تحصیلی و دانشگاه مورد علاقه
  • ارسال درخواست به دانشگاه/مؤسسه آموزشی
  • دریافت نامه ی پذیرش تحصیلی
  • دریافت تأییدیه ی الکترونیکی ثبت نام در دانشگاه/مؤسسه آموزشی
  • ارسال درخواست ویزای دانشجویی

Apply-Australia

شرایط ورود به دانشگاه و سپس ورود به استرالیا از این قرار است:

  • پیش نیازهای تحصیلی
  • پیش نیازهای زبان انگلیسی
  • ضمانت مالی
  • بیمه ی دانشجویی

چطور برای پذیرش از دانشگاههای استرالیا درخواست دهیم

فرآیند ارسال درخواست

دو راه برای ارسال درخواست وجود دارد:
۱. ارسال مستقیم به دانشگاه/مؤسسه آموزشی
برای ارسال مستقیم، فرم درخواست را از وبسایت دانشگاه دانلود و پر کنید و به دانشگاه بفرستید، یا فرم آنلاین را پر کنید.
۲. ارسال از طریق نماینده ی آموزشی دانشگاه های استرالیا
بیشتر دانشگاه ها/مؤسسات آموزشی با تعدادی از آژانس ها و نمایندگی های دانشجویی کار می کنند. اطلاعات تماس این نماینده ها را در وبسایت دانشگاه ها می توانید بیابید.

مدارک مورد نیاز

  • مدارک تحصیلات گذشته ی شما
  • مدرک زبان انگلیسی
  • گواهی سوابق کاری

دریافت نامه ی پذیرش تحصیلی

اگر درخواست پذیرش شما موفقیت آمیز باشد، شما «نامه ی پذیرش تحصیلی» (Letter of Offer) دریافت خواهید کرد. برای قبول این پذیرش باید نامه را امضا و تأیید کنید و به دانشگاه برگردانید.

تأئیدیه ی ثبت نام

پس از این که نامه ی پذیرش را امضا کردید و شرایط دانشگاه را قبول کردید باید شهریه ی ترم اول یا بخشی از آن را بپردازید تا «تأییدیه ی الکترونیکی ثبت نام» ((Electronic Confirmation of Enrolment (eCoE) را دریافت کنید. این نامه زمان شروع دوره ی تحصیلی، شهریه ی کل دوره و مدت زمان آن را نشان می دهد.
درخواست ویزا
باید تأییدیه ی الکترونیکی ثبت نام را به همراه باقی مدارک به سفارت ارائه دهید.

Apply-Australia

پیش شرط های ورود به استرالیا

برای تحصیل در استرالیا پیش شرط هایی وجود دارد.

زبان انگلیسی

در برخی موارد باید کارنامه ی آزمون زبان از جمله آیلتس یا تافل را ارائه دهید. دقت داشته باشید که ممکن است سطح زبان مورد تقاضای مؤسسه ی آموزشی متفاوت از سطح زبان مورد تقاضای سفارت باشد.

شرایط تحصیلی

بسته به سطح تحصیلی مورد تقاضا مدارک مربوط به شرایط تحصیلی متفاوت خواهد بود. معمولا این نوع پیش شرط ها برای ورود به مقاطع مختلف درخواست می شود:

  • دوره های زبان انگلیسی – در بین مؤسسات مختلف و بسته به سطوح تحصیلی مختلف متفاوت است.
  • مدارس – مدرسه های مختلف و قوانین ایالتی متفاوت هستند. کارنامه ی تحصیلی دانش آموز و دیگر توانایی ها در پروسه ی درخواست پذیرش بررسی می شوند.
  • دوره های فنی حرفه ای – در بیشتر موارد آزمون ورودی وجود ندارد. هرجند برخی از دوره ها در موضوعات مشخصی پیش نیازهایی را طلب می کنند. سابقه ی کار نیز ممکن است درخواست شود.
  • دوره های لیسانس – باید سال دوازدهم دبیرستان را تمام کرده باشید. برخی از دوره ها ممکن است در موضوعات درسی خاصی پیش نیازهای ویژه ای طلب کنند.
  • دوره های عالی (فوق لیسانس و دکترا ) – علاوه بر داشتن مدرک لیسانس، ممکن است توانایی شما در پژوهش و یا سوابق کاری مرتبط درخواست شود.

نکته: برای برآوردن شرایط تحصیل می توانید گزینه ی تحصیل در دوره ی فاندیشن (کالج) Foundation را نیز مدنظر داشته باشید که به نام دوره های پل (bridging) نیز شناخته می شوند. دوره ای یک ساله پس از پایان دبیرستان که شما را برای ورود به دانشگاه آماده می کند و بیشتر مؤسسات نیز آن را ارائه می کنند.

شرایط ویزا

ویزای دانشجویی مورد نیاز شما به سطح تحصیلی شما بستگی دارد. معمولاً این پیش شرط ها درخواست می شوند:
گواهی الکترونیک ثبت نام eCoE
برآوردن شرایط اقامت موقت.
ضمانت مالی کافی برای هزینه های سفر و زندگی.

منبع: studyinaustralia.gov.au