۱۱ اردیبهشت , ۱۳۹۳

اقتصاد استرالیا در بسیاری از بخش ها در حال رشد و توسعه است. با توجه به تعداد زیاد ارتباطات بین المللی و حضور دفاتر چند ملیتی در استرالیا، اقامت در این کشور پس از پایان تحصیلات مساله ای است که به سادگی نمی توان از آن گذشت.

بازار کار فارغ التحصیلان دانشگاهی در استرالیا چگونه است؟

برخلاف برخی رکودهای اقتصادی اخیر، بازار کار استرالیا در سال ۲۰۱۴ رو به رشد بوده است. از ماه ژانویه رشد مشاغل تمام وقت بسیار قابل توجه بوده است. تقاضا برای استخدام کارکنان فارغ التحصیل دانشگاه بهتر هم شده است: در سال ۲۰۱۳ حدود ۱۹% کارفرمایان افراد دارای مدرک دانشگاهی را استخدام نمی کردند اما حالا نسبت کارفرمایانی که تعداد کارکنان با مدرک دانشگاهی شان بیش از ۲۰ نفر است رشد داشته و به ۲۳% رسیده است.

بهترین راه بررسی این نکته که آیا حوزه ی تخصصی شما مورد تقاضا است یا خیر دیدن فهرست مشاغل مورد نیاز استرالیاست. دولت استرالیا سالانه این فهرست (Skilled Occupation List) را منتشر می کند. در سال ۲۰۱۴ دانشجویان رشته های مهندسی، فن آوری، دامپزشکی، اُپتومتری، دندانپزشکی، و دیگر مشاغل مربوط به پزشکی می توانند به یافتن شغل بسیار امیدوار باشند.

برای دیگر حرفه ها نیز وضعیت بدی وجود ندارد. واحدهای اقتصادیِ خدمات حرفه ای طی بیست سال آینده ۴۰۰ میلیارد دلار به درآمد ملی اضافه می کنند که بیشترین سهم ها را کشاورزی، گردشگری، آموزش به دانشجویان بین المللی، و مدیریت مالی خواهند داشت.

استرالیا همچنین صنعت معدن کاوی بسیار پیشرفته ای دارد که فرصت های شغلی فراوانی برای فارغ التحصیلان ژئولوژی (زمین شناسی) و مهندسی معدن فراهم خواهد ساخت.

کار-استرالیا-دانشجو-شغل

کار-استرالیا-دانشجو-شغل

می توان در استرالیا اقامت داشت؟

با وجود این که استرالیا به مقررات سخت گیرانه ی مهاجرتی معروف است، اما فارغ التحصیلان دانشگاهی که مایل به ادامه ی اقامت و کار کردن در استرالیا هستند گزینه های زیادی پیش رو دارند. شما می توانید تا سه ماه پس از فارغ التحصیلی در استرالیا بمانید و برای ویزای کار اقدام کنید.

بهترین گزینه ی ویزای پس از تحصیل در استرالیا ویزای فارغ التحصیلی موقت Temporary Graduate Visa (subclass 485) است که به شما اجازه می دهد به مدت مشخصی (بسته به زیر شاخه ویزا) در آن کشور بمانید.

اگر مهارت یا مدرکی دارید که به یکی از مشاغل مورد نیاز استرالیا مربوط است می توانید فرم ابراز علاقه مندیExpression of Interest(EOI)را به صورت آنلاین در سایت اداره مهاجرت تکمیل و ثبت کنید. پس از این که تمام مشخصات و اطلاعات خود را ثبت کردید باید منتظر بمانید تا از طرف کارفرمایان استرالیایی دعوت به اقدام برای ویزا شوید. شما ابتدا باید این دعوت نامه را دریافت کنید تا بتوانید درخواست ویزای خود را به اداره مهاجرت بفرستید. زمانی که دعوت به ثبت درخواست ویزا شدید باید به طور رسمی درخواست ویزای مهارت های منتخب Skilled Nominated Visa (subclass 190)را تا ۶۰ روز پس از دریافت دعوت نامه به اداره مهاجرت بفرستید.

چطور می توان شغلی پیدا کرد؟

هنگام جستجوی شغل می توانید از همه ی راه هایی که یک دانشجوی استرالیایی برای یافتن شغل بهره می برد استفاده کنید. بهترین راه، جستجوی آنلاین از طریق یکی از این سایت هاست: SeekAustralian JobSearchCareerOne.

بسیاری از دانشجویان نیز به مرکز مشاغل دانشگاه خود رجوع می کنند.بسیاری از شرکت های بزرگ استرالیایی موقعیت هایی را به عنوان کارآموزی با پرداخت دستمزد به دانشجویان سال آخر پیشنهاد می دهند که می تواند راهگشای آنان به شغلی دائم باشد. این موقعیت ها در این زمینه های تحصیلی بسیار فراوان هستند: امور مالی، بانکداری، مدیریت کسب و کار و روزنامه نگاری. دانشجویان رشته حقوق نیز می توانند در حین تحصیل موقعیت هایی برای کارآموزی بیابند.

دانشگاه به ما کمک می کند؟

فراموش نکنید که یافتن شغل برای فارغ التحصیلان استرالیایی نیز چندان آسان نیست. به همین دلیل است که دانشگاه های استرالیایی از دانشجویان جویای کار حمایت می کنند و به آنها در یافتن کار کمک می کنند. تقریباً همه ی دانشگاه های استرالیایی خدمات مشاوره شغلی ارائه می دهند و اطلاعات تماس کارفرمایان یا مشاغل را در اختیار دارند. به عنوان مثال دانشگاه ملبورن بخشی از وبسایت خود را به منابع شغلی اختصاص داده است. دانشگاه آدلاید نیز به طور مشابه خدماتی در وبسایت خود به متقاضیان ارائه می دهد.

حالا که اطلاعات خوبی از بازار کار در استرالیا به دست آورده اید، می توانید به گزینه های مختلف تحصیل در این کشور نیز فکر کنید.

منبع: hotcoursesabroad.com

 

اين مطلب را به اشتراك بگذاريد
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin

نظرات كاربران

  1. زهرا پاشاپور گفت:

    لطفا مرا در جریان اخبار به روز قرار دهید

  2. حسن گفت:

    با سلام
    با تشکر از سایت خوبتان، لطفا از طریق ایمیل بنده رو از اخبار روز مطلع سازید.
    با تشکر.

    • نويسنده گفت:

      سلام، ممنون از پیام شما، لطفا در سمت راست صفحه، در قسمت خبرنامه الکترونیکی، ایمیل خود را وارد نمایید.
      با سپاس

  3. sadegh گفت:

    please inform me for job offers for biotechnology in agriculture
    thanks.

    • نويسنده گفت:

      متقاضی محترم،
      از تماس شما با مؤسسه «مدت» سپاسگزاریم. شرکت های خصوصی متعددی وجود دارند که شما می توانید به راحتی پس از تحصیلات خود مشغول به کار شوید.

  4. سعید گفت:

    سلام
    دارای مدرک دانشگاهی (ارشد اکتشاف معدن)
    با ده سال سابقه در معدن طلا خط تولید و فراوری هستم جویای کار در استرالیا لطفا راهنمایی کنید

    • نويسنده گفت:

      درود

      آقای سعید موسسه ما صرفا بصورت تحصیلی اقدام می کند جهت ویزای کار لطفا با دیگر موسسات و شرکت ها که در خصوص ویزای کار اقدام می کنند تماس بگیرید
      موفق باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.