۱۲ شهریور , ۱۳۹۵

تمامی فارغ التحصیلانی که در دانشگاه مشخصی در خارج از استرالیا تحصیل کرده باشند میتوانند برای این ویزا اقدام کنند.

skilled_rec

در زمان اقدام برای این ویزا شما باید:

  • کمتر از ۳۱ سال سن داشته باشید.
  • مدرک تحصلی خود در رشته های مشخص شده و در ۲۴ ماهه گذشته از یکی از دانشگاه های تعیین شده کسب کرده باشید.
  •  مدرک سطح متوسطی از زبان انگلیسی را ارائه دهید.

مدرک تحصیلی:

در دو سال گذشته –پیش از اقدام برای این ویزا- شما باید یکی از مدارک تحصیلی زیر را در رشته مهندسی،از یکی از دانشگاه های مورد نظر سفارت استرالیا، کسب کرده باشید:

  • کارشناسی
  • کارشناسی ارشد
  • دکتری

این مدرک باید در یکی از شاخه های مهندسی زیر اخذ شده باشد:

  • مهندسی عمران
  • مهندسی سازه
  • مهندسی شیمی
  • مهندسی محیط زیست
  • مهندسی برق و الکترونیک
  • مهندسی مکانیک، تولید
  • مهندسی معدن
  • مهندسی مواد

مدت زمان بررسی این ویزا تقریبا ۷ ماه می باشد.

اگر با درخواست ویزا شما موافقت شود و روادید شما صادر گردد، روادید صادر شده ۱۸ ماه اعتبار خواهد داشت.

شما با داشتن این ویزا می توانید:

  • با خانواده خود به مدت ۱۸ ماه در استرالیا بمانید؛
  • سفر کنید،
  • کار کنید،
  • به تحصیل بپردازید،
  • در کلاس های زبان ثبت نام کنید و مهارت زبان انگلیسی خود را بهبود بخشید.

تعهدات شما:

شما و خانواده باید به تمام قوانین استرالیا احترام گذاشته و انها را رعایت کنید.شما میتوانید در هر ایالت / شهری در استرالیا زندگی کنید و در هر نوع شغلی مشغول به کار شوید.

خانواده شما:

بعد از اینکه شما موفق به دریافت این ویزا شدید افراد خانواده ای که در زیر نام برده شده اند می توانند برای ملحق شدن به شما درخواست ویزا دهند:

  • پدر و مادر
  • فرزندان
  • سایر وابستگان

آنها در زمان درخواست ویزا میتوانند داخل یا خارج از استرالیا باشند.اگر بیرون از استرالیا برای ویزا درخواست میکنند باید تا زمان تصمیم گیری در مورد ویزا بیرون از استرالیا بمانند.

 

منبع: وب سایت سفارت استرالیا

اين مطلب را به اشتراك بگذاريد
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin

نظرات كاربران

  1. shiva گفت:

    سلام
    یعنی به جز رشته های مهندسی ذکر شده رشته های تحصیلی دیگه مجاز به دخواست نیستند؟

    • نويسنده گفت:

      با سلام
      با تشکر از تماس شما.
      بله، این ویزا تنها مخصوص فارغ التحصیلان رشته مهندسی با چند گرایش خاص است.

      موفق باشید.

  2. پیام گفت:

    با سلام
    میشه کمی بیشتر توضیح بدید؟
    اون مهارت ها و داشنگاه های مورد نظر کدوم ها هستند؟
    و بعد ۱۸ ماه ایا میشه باز ویزارو تمدید کرد؟

    • نويسنده گفت:

      با سلام
      این ویزا مخصوص فارغ التحصیلان رشته مهندسی در چند گرایش مثل عمران،مکانیک، برق، مواد، و … از دو دانشگاه امیر کبیر و تهران است.بعد از اتمام دوره این ویزا بسته به شرایطی که دارید می توانید برای ویزا کار یا تحصیل اقدام کنید.

      موفق باشید.

    • نويسنده گفت:

      با سلام
      با تشکر از تماس شما با موسسه اعزام دانشجو مدت.
      این ویزا مخصوص فارغ التحصیلان رشته مهندسی در چند گرایش مثل عمران،مکانیک، برق، مواد، و … از دو دانشگاه امیر کبیر و تهران است.بعد از اتمام دوره این ویزا بسته به شرایطی که دارید می توانید برای ویزا کار یا تحصیل اقدام کنید.

      موفق باشید.

  3. مهران گفت:

    با سلام
    این ویزا برای رشته مهندسی پزکی هم هستش در امیرکبیر؟
    آیا بعد از ١٨ ماه کلا ویزا باطل میشه و باید از کشور خارج بشیم یا در صورت پیدا کردن کار تمدید میکنن؟

    • نويسنده گفت:

      با سلام
      متاسفانه این ویزا تنها مخصوص چند رشته مهندسی محدود از جمله : مکانیک،عمران و سازه، شیمی و مواد، برق و الکترونیک،صنایع و معدن می باشد. البته به جز رشته شرایط دیگری هم مثل سن، مدت زمانی که از فارغ التحصیلی شما گذشته و … نیز وجود دارد.
      با این ویزا امکان کار،تحصیل و یا سفر تفریحی به استرالیا به مدت ۱۸ ماه را خواهید داشت.
      بعد از این مدت در صورتی که کار پیدا کرده باشید می توانید درخواست ویزا کار کنید و نوع ویزا شما تغییر می کند.

      موفق باشید.

  4. نیلوفر گفت:

    سلام. مهندسی صنایع (industrial engineering) جزو رشته های قابل قبول هست؟

    • نويسنده گفت:

      با سلام
      با تشکر از تماس شما با موسسه اعزام دانشجو مدت
      رشته های زیر قابل قبول هستند:
      • civil engineering
      • structural engineering
      • chemical engineering
      • environmental engineering
      • electrical and electronics engineering
      • mechanical, production and plant engineering
      • mining and material engineering

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.