اخذ پذیرش از دانشگاههای استرالیا ، دغدغه بسیاری از دانشجویان و فارغ التحصیلان است. برای تحصیل در این کشور، شما ابتدا باید نامه ی پذیرش تحصیلی (offer letter) از یکی از دانشگاه های استرالیا داشته باشید.جهت دریافت این نامه، مراحل زیر را بایستی بگذرانید، البته لازم به ذکر است که موسسه مدت، تمام امور مختص به امر پذیرش تحصیلی و یا انجام خدمات به صورت تخصصی را با تیمی حرفه ای و پشتوانه چندین ساله انجام می دهد.

انتخاب رشته تحصیلی و شهر و دانشگاه مورد نظر
آماده کردن مدارک مورد نیاز
ارسال درخواست پذیرش به یک یا چند دانشگاه (مؤسسه برای تعداد بیشتر دانشگاه ها مبلغ قرارداد را افزایش نمی دهد)
دریافت نامه پذیرش (offer letter)
دریافت تأییدیه ی الکترونیکی ثبت نام در دانشگاه
اقدام جهت ویزای تحصیلی

اخذ-پذیرش-از-دانشگاههای-استرالیا

برای درخواست پذیرش در هر دوره دانشگاهی مدارک خاصی را دانشگاه مربوطه در استرالیا تقاضا می کند.با کلیک روی نام هر دوره ، می توانید اطلاعاتی راجع به موارد و مدارک مورد نیاز به دست آورید.

کارشناسی

کارشناسی ارشد

دکترا و کارشناسی ارشد تحقیقاتی

هزینه های تحصیل در استرالیا

هزینه های تحصیل در استرالیا به موسسه و سطح تحصیلی انتخابی شما بستگی دارد.
به عنون یک دانشجوی خارجی، شهریه ی دانشگاه را باید قبل از شروع ترم تحصیلی بپردازید. ممکن است رشته ی انتخابی شما هزینه های جانبی داشته باشد، مثلاً هزینه ی مربوط به لوازم و امکانات آموزشی خاص آن رشته.
فهرست زیر حدود هزینه های تحصیلی سالانه برای سطوح مختلف را به دست می دهد.
• مدارس – از ۷۸۰۰ دلار به بالا
• کلاس های آموزش زبان انگلیسی – حدوداً هفته ای ۳۰۰ دلار
• آموزش های فنی و حرفه ای – ۴۰۰۰ تا ۲۲۰۰۰ دلار
• دوره های لیسانس – ۱۵۰۰۰ تا ۳۳۰۰۰ دلار
• دوره های فوق لیسانس – ۲۰۰۰۰ تا ۳۷۰۰۰ دلار
• دوره های دکترا – ۱۴۰۰۰ تا ۳۷۰۰۰ دلار
نکته: فهرست بالا رشته های پرهزینه ای مانند پزشکی و دامپزشکی را شامل نمی شود.

آموزش درخواست اخذ پذیرش از دانشگاه های استرالیا

فرآیند ارسال درخواست به دو صورت زیر است

۱.ارسال مستقیم به دانشگاه/مؤسسه آموزشی

در این صورت، روش کار به این گونه است که فرم درخواست را از وبسایت دانشگاه دانلود و پر کرده و به دانشگاه می فرستید، یا فرم آنلاین را پر می کنید.

۲.ارسال از طریق نماینده ی آموزشی دانشگاه های استرالیا

بیشتر دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی با تعدادی از آژانس ها و نمایندگی های دانشجویی کار می کنند. اطلاعات تماس این نماینده ها را در وبسایت دانشگاه ها می توانید بیابید.

باید مدارکی نیز به همراه درخواست پذیرش بفرستید. مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی بر حسب دانشگاه و مقطع تحصیلی متفاوتند اما مهمترین آنها عبارتند از:

مدارک تحصیلات گذشته ی شما
مدرک زبان انگلیسی
گواهی سوابق کاری

اخذ-پذیرش-از-دانشگاههای-استرالیا

دریافت نامه ی پذیرش تحصیلی

اگر درخواست پذیرش شما موفقیت آمیز باشد، شما «نامه ی پذیرش تحصیلی» (Letter of Offer) دریافت خواهید کرد. برای قبول این پذیرش باید نامه را امضا و تأیید کنید و به دانشگاه برگردانید.

تأئیدیه ی ثبت نام

پس از این که نامه ی پذیرش را امضا کردید و شرایط دانشگاه را قبول کردید، باید شهریه ی ترم اول یا بخشی از آن را بپردازید تا «تأییدیه ی الکترونیکی ثبت نام» ((Electronic Confirmation of Enrolment (eCoE) را دریافت کنید. این نامه زمان شروع دوره ی تحصیلی، شهریه ی کل دوره و مدت زمان آن را نشان می دهد.

درخواست ویزا

باید تأییدیه ی الکترونیکی ثبت نام را به همراه باقی مدارک به سفارت استرالیا ارائه دهید.

اما همه چیز به این سادگی نیست، شاید لازم است تا درباره پذیرش تحصیلی بیشتر بدانید.همچنین می توانید اخبار مربوط به پذیرش را از سایت مدت دنبال کنید. همچنین می توانید از مشاوره آنلاین اعزام دانشجو به استرالیا در سایت به رایگان استفاده نمایید.

منبع: studyinaustralia.gov.au